Een heleboel bedrijven onder 1 dak!

Flip Media.

Webdesign en development
Heeft uw website een opfrisbeurt nodig? Met mijn creativiteit en het toepassen van de laatste trends op het gebied van webdevelopment kan ik u hierbij helpen.
FlipMedia is snel, stabiel, flexibel en vrolijk!

Zoekmachine optimalisatie
SEO is de afkorting van Search Engine Optimization en betekent het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine. SEO draait specifiek om een hoge notering in de natuurlijke zoekresultaten, dus niet de betaalde zoekresultaten.
De websites die FlipMedia oplevert worden standaard SEO geoptimaliseerd waardoor deze goed worden geïndexeerd door zoekmachines. Heeft u advies nodig over SEO of wilt u uw website laten optimaliseren dan kan FlipMedia u van dienst zijn.

App of mobiele site?
Er zijn grofweg drie opties om mobiele bezoekers te bedienen. Met een app, een mobiele site of via responsive design. De mogelijkheden zijn enorm en de verschillen ook! Wilt u advies om uw mobiele gebruikers zo goed mogelijk te bedienen neem dan contact op met FlipMedia.

Voor internetbureaus
Indien u (tijdelijk) teveel werk hebt en uw klant geen ‘nee’ wilt verkopen of als u voor een specifiek project wilt samenwerken kunt u contact met mij opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

Ferdi Lammers